Update: ontregelde treinen van en naar Schiphol

8 december 2023

 

Wie met de trein naar of via Schiphol reist moet komend weekend en van 13 tot en met 19 december rekening houden met minder treinen. Rondom de luchthaven wordt er weer aan het spoor gewerkt. Aanstaande zaterdag tot maandagochtend 05.00 uur rijden er geen treinen tussen station Schiphol en Amsterdam. In Amsterdam gaat dit om de stations Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI. Er rijden NS-bussen tussen Schiphol Airport en Amsterdam Zuid. Tussen Amsterdam Zuid en Amsterdam Centraal, Sloterdijk en RAI kan de metro worden gebruikt met uw NS-vervoerbewijs. Plan uw reis vooraf op ns.nl

Extra overstappen
Ook van volgende week woensdag tot en met 19 december wordt er door ProRail aan het spoor in de Schipholtunnel gewerkt. Op het perron worden de opgangen vernieuwd. Op een aantal sporen kunnen hierdoor geen treinen rijden, waardoor de dienstregeling van en naar de luchthaven wordt aangepast.
Tot 2028 vinden regelmatig werkzaamheden plaats rondom Schiphol Airport omdat ProRail het hele spoor in de Schipholtunnel vervangt. Hierdoor rijden minder treinen en zijn zij drukker dan normaal. Ook kan dit betekenen dat reizigers langer over hun reis doen door extra overstappen. 

Vergelijk alle hotels bij Schiphol Booking.com

Top 3 hotels